Diensten

Ook voor particulieren sta ik graag tot uw beschikking
Ik richt uw persoonlijke administratie praktisch voor u in en schoon alles voor u op.

Uw hypotheekpolissen, verzekeringspolissen, aankoopbonnen, garantiecertificaten en/of alle handleidingen, kortom al uw belangrijke zaken bevinden zich dan in ordners met rugkanten met daarin tabbladen voorzien van een legenda ervoor. Of wellicht alles gescand en opgeslagen op uw computer is ook een mogelijkheid.

Maar ook bij een scheiding, verhuizing of overlijden zijn er heel veel zaken die aangetoond, geregeld en/of gewijzigd moeten worden, waarvoor u eigenlijk helemaal niet in de stemming bent of totaal niet aan hebt gedacht.

Met behulp van digitale ‘invulbladen’ op de computer maak ik ter plaatse voor u uw eigen ‘persoonlijk verzameldossier’.

Een handig dossier voor elke fase in uw leven met belangrijke gegevens voor nu en later. Tevens een uitkomst voor familie en/of nabestaanden bij calamiteiten zoals plotselinge ziekte of overlijden. Alle benodigde informatie in een map, zodat dit uzelf en ook andere veel tijd bespaart met zoeken. Van te voren dienen deze zaken wel voor mij beschikbaar te zijn, dit zodat het ter plaatse invullen van de informatiebladen niet al te lang hoeft te duren en ik uw dossier meteen per USB-stick of per print aan u kan overhandigen. Zo waarborg ik uw privacygegevens en blijven alle gegevens bij u. Ik verzeker u dat uw persoonlijk dossier een uitkomst gaat zijn!

Neem contact op!